Frigiditate Sentimntala


"Virginitatea e o boala, dar din fericire, curabila", vorba unui Omulet Soare, mai in gluma mai in serios.
S-o fi aplicand si in cazul titlului meu?
Si de fapt cine-i declara prezenta, gradul de acutitate sau tipologia?

S-ar gasi raspuns mai repede daca ma refeream la sensul propriu-zis al frigiditatii, da telefon la nenea sexolog si poate te ajuta el.
Nu ia doi sa dansezi tangoul?... Atunci cum sa te autoidentifici daca ai in fata un singur ins care te considera sau nu frigid sentimental?... Diagnoza multipla e absolut necesara in a te autodetermina, nu?

Totul e in capu nostru si in fermitatea noastra emotionala... esti puternic si flexibil concomitent, o fi ea si curabila, daca esti om slab... )ai grija ca pana la frigiditatea propriu-zisa e un pas

3 comments:

  1. http://images.bugaga.ru/posts/2010-05/1272953481_funpics-11.jpg

    ReplyDelete
  2. FRIGIDITÁTE s.f. Stare a unui om sau a unui animal incapabil de dorință sexuală
    FRIGIDITÁTE s.f. Caracter frigid; indiferență sau aversiune față de raportul sexual la femei.
    FRIGIDITÁTE s. f. indiferență sau aversiune, la femei, față de raportul sexual; incapacitate de a obține orgasmul. (< fr. frigidité, lat. frigiditas)
    FRIGÍD, -Ă adj. 1. rece; (despre plante) care crește în regiunile răcoroase. 2. care suferă de frigiditate. (< fr. frigide, lat. frigidus)

    am mai răsfoit și mai erau vrio câteva definiții... nu voi sta să le postez pe fiecare... mă voi referi la ele în general... voi considera o definiție îmbinată dintre a nu obține plăcere și a acționa rece...

    ambele derivă din izolaționism... din tendințe de autoapărare... aș putea ajunge și la egoism... dar știu de la o persoană în care am încredere... care poartă musteață și mi-a oferit șansa să știu ce înseamnă țuica lui Nea Gigel, că: energia totală al unui sistem fizic izolat rămâne nemodificată în timp, indiferent de natura proceselor interne ce au loc în sistem.
    Cu alte cuvinte, diversele forme de energie ale unui sistem se pot transforma reciproc, dar suma cantităţilor tuturor formelor de energie rămâne constantă, ea nu poate fi creată sau distrusă.(citat din Wiki)... deci ca să ajungi rece tre să-ți pierzi căldura în a interacționa... iar ca să o recapeți e destul să te atingi d cineva mai cald...

    concluzie: frigiditatea(de orice fel) e lecuibilă prin atingeri...

    ReplyDelete
  3. { cum o zis un alt omulet-Soare } ... Vtyji pe podea))

    Stie el in sinea lui ca prind definitia jobului va fi citat chiar si post-mortem... da asa...

    ReplyDelete